Načelnik Ivan Božikov ugostio Murterine iz Australije

Kol 19 2014

Na blagdan Sv. Roka koji se u Murteru posebno štuje , u starom dijelu Murtera načelnik je ugostio skromnim domjenkom Murterine od kojih su neki i pola stoljeća u Australiji.

 

Druženju je prisustvovala i australska veleposlanica u Hrvatskoj gđa Susan Cox, koja je u Murter došla na poziv gđe. Sanje Bujas Juraga inače načelnice Sektora za NATO i međunarodnu sigurnost pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, a koja je eto i „murterska nevista“.

Druženje je bilo više nego ugodno, prepuno emocija, raznih životnih priča, a sve to uz dobru kapljicu i pismu klape „Levera“.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.