Najavljeni javni pozivi i natječaji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u 2015. godini

Ožu 16 2015

S ciljem boljeg informiranja potencijalnih prijavitelja na javne pozive Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je početkom 2015.g. Godišnji program raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2015. g. u kojem najavljuje natječaje iz sektora energetske učinkovitosti i sektora zaštite okoliša.
Prijavitelji projekata na natječaje i javne pozive su raznoliki, od jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, građana, trgovačkih društava i obrtnika, pa sve do vlasnika hotela, kampova, apartmana i drugih turističkih objekata i ostalih prihvatljivih prijavitelja.


Među najavljenim natječajima izdvojili smo one za koje su građani iskazali najviše interesa:
• EnU-22 Javni poziv za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama
• EnU-23 Javni poziv za sufinanciranje sustava obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama
• EnU-18 Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada
• EnU-19 Javni poziv za ugradnju uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u višestambenim zgradama
• EnU-20 Javni poziv za izradu energetskih pregleda i energetskih certifikata višestambenih zgrada
• EnU-21 Javni poziv za izradu projektne dokumentacije za energetsku obnovu višestambenih zgrada.
Natječaji EnU-18 do EnU-21 namijenjeni su upraviteljima zgrada koji u ime i za račun suvlasnika organiziraju provedbu navedenih mjera.

Građani se mogu samostalno prijaviti na navedene natječaje:
• EnU-5 Javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih kućanskih uređaja
• EnU-11 Javni poziv za sufinanciranje niskoenergetske novogradnje
• EnU-12 Javni poziv za sufinanciranje električnih, plug-in hibridnih o hibridnih vozila za građane

Općina Murter-Kornati u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je tijekom 2014. god. provela natječaj za sufinanciranje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Kornata.
Informacije o energetskoj obnovi obiteljskih kuća možete dobiti svakim radnim danom od 9-15 sati na besplatnoj info liniji 0800 200 170 ili upit možete proslijediti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Također, informacije o najavljenim natječajima možete dobiti upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Gore navedeni Godišnji program možete pronaći na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na poveznici: http://goo.gl/uwWZTH

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.