Obavijest vlasnicima i posjednicima Žutsko-sitske otočne skupine

Tra 03 2015

Obaviještavaju se vlasnici, posjednici i posjetitelji , da do petka 10. travnja 2014. mogu ispuniti anketu o svojim stavovima i potrebama u sklopu Prethodne rasprave o nacrtu prijedloga Prostornog plana područja posebnih obilježja Žutsko-sitske otočne skupine.

Online anketa je anonimna, a ideje i zahtjeve moguće je poslati i na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u papirnatom obliku na adresu:

Općina Murter-Kornati
Za prostorni plan Žut-Sit

Butina 2, 22243 Murter

 

Do navedenog datuma bit će na uvid dostupni tekst, karta i prezentacija nacrta prijedloga Plana, koji je javno prezentiran 26.11.2014. u Šibeniku i 9.2.2015. u Murteru. U nastavku će se pristupiti izradi Prijedloga plana za javnu raspravu. Nositelj izrade Plana je Zavod za prostorno uređenje Šibensko-kninske županije.

Online anketu možete popuniti ovdje

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.