Susret Murterskih studenata u Zagrebu

Svi 22 2015

Pozivamo sve studente Murterine u Zagrebu kao i prijatelje Murtera da se odazovu u sve većem broju na predavanje i druženje.koje će se održati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu (I.Lukačića 1) u utorak 26. svibnja 2015. u 18:00 sati pod pokroviteljstvom Općine Murter – Kornati i u organizaciji Zavičajnog klubakako bi i dalje nastavili s dosadašnjom praksom korisnog druženja i upoznavanja, a sa ciljem promicanja našeg zavičaja.

 

Susretu će nazočiti i na svojevrstan način biti i domaćini, sveučilišni profesori koji žive i rade u Zagrebu, a podrijetlom su iz Murtera, kao i predstavnici Općine Murter – Kornati.

Tijekom susreta naš poznati glumac Slavko Juraga recitirat će pjesme murterskih pjesnika.

Tom prigodom Luka Ježina , mag.oec.održati će predavanje na temu: „Projekti održivog razvoja Murtera i Kornata“, nakon čega će uslijedit prigodni domjenak.

 

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.