Slanica u Murteru jedna od top 10 jadranskih plaža za djecu

Lip 29 2015

Internetski portal za roditelje i djecu Klokanica.hr sastavila je popis top 10 jadranskih plaža za djecu među kojima se našlo mjesta za Slanicu na otoku Murteru.
– Dio plaže je pješčan, dok je dio betoniran i stjenovit. Plaža je pogodna za djecu jer ima lagani ulaz, a more je plitko čak 30-ak metara od obale. U neposrednoj blizini plaže nalazi se i dječji park te drugi sadržali za djecu i odrasle – piše novinarka spomenutog portala.
-Neke od njih imaju bogatu ponudu zabavnih sadržaja za djecu, ali i odrasle, pa su i jako dobro posjećene, a na nekima još uvijek nema gužvi i najveća im je prednost prirodna ljepota. Glavni kriterij kod sastavljanja ove liste bili su dostupnost, lagani ulaz u vodu za djecu i hlad – obrazložili su svoju odluku.


Izvor: Šibenski portal

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.