JAVNI POZIV za dostavu projektnih prijedloga za izradu LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a “More 249”

Kol 20 2015

Lokalna akcijska grupa „More 249” (u daljnjem tekstu: LAG “More 249”) poziva sve zainteresirane građane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije isključivo s područja grada  Vodica, te općina Pirovac, Tribunj, Tisno, Primošten, Rogoznicu i Murter-Kornati te područja koja obuhvaćaju naselja grada Šibenika: Grebaštica, Žaborić, Jadrtovac, Brodarica, Krapanj, Zlarin, Kapirje, Žirije, Zaton i Raslina., da prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti podizanju kvalitete života stanovnika na području LAG-a te gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju područja.

 

Prikupljene projektne ideje će se ocijeniti sukladno propisanoj metodologiji te će se na taj način kreirati lista projekata koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, CLLD programa te drugih fondova i izvora financiranja.

Cilj ove aktivnosti jest uspostavljanje baze projekata te izrade akcijskog plana provedbe lokalne razvojne strategije (u daljnjem tekstu: LRS).  Ujedno ovim putem pruža se mogućnost svim zainteresiranim lokalnim dionicima da kandidiraju vlastite razvojne ideje za zajedničku razvojnu strategiju.

Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo s ciljem izrade baze projekata i definiranja LRS, a vlasništvo nad projektnim idejama će se u potpunosti poštivati. Preporučljivo je da projektni prijedlozi imaju veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu te veći utjecaj na razvoj zajednice.

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je do 01. listopada  2015. Godine.

Svaki prijavitelj može prijaviti više projektnih prijedloga, svaki zasebno na posebnom obrascu.

Prijava na Javni poziv dostavlja se na obrascu u prilogu osobnim dolaskom, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili slanjem na adresu ureda: Obala Juričev Ive Cota 9, Vodice 22 211

Za daljnje informacije ili eventualne nejasnoće kontaktirajte nas na mobitel: 091/2351 101.

Obrazac za prijavu projektnih prijedloga možete skinuti ovdje

                                                                                  Predsjednica: Jadranka Bolanča