PONOS MURTERSKOG SPORTA

Pro 22 2015

Otočac je ovih dana centar mladih reprezentativnih uzrasta u futsalu.

MNK Murter se može pohvaliti sa 3 mlada reprezentativca od kojih dva u kadetskom uzrastu (Jakov Mudronja, Duje Žilić) i jednim u juniorskom uzrastu (Pave Mudronja) .

Njihov trener gosp. Toni Turčinov koji je trener kadeta i juniora MNK Murter ne krije zadovoljstvo što su dečki uvršteni na popis reprezentacije koja slovi za jednu od jačih u Europi. Ističe da je ovo je velika nagrada za njihov trud i zalaganje na treninzima i prvenstvenim utakmicama te pokazatelj da se sa puno rada i volje, može daleko dogurati. Iskreno se nada da će ovaj njihov uspjeh biti motiv i ostalim momcima koji dolaze u našu školu futsala te da će im oni biti uzori koji će ih motivirati u daljnjem radu, koji nije uvijek lagan s obzirom na školske i ostale obaveze. Trener Toni Turčinov ističe da je veoma ponosan na njihov uspjeh, a isto tako i na ostatak ekipe koja marljivo radi i trenira.

 

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.