Diario u Vidri – Murterini oduševili zagrebačku publiku

Pro 14 2016

Pjesmom u duhu predblagdanskog ozračja “Na noge ustan’te”, murterski su dramski amateri, potpomognuti Župnim pjevačkim zborom sv. Mihovil i klapom Mela, doslovce digli na noge publiku na kraju svog nastupa u zagrebačkom kazalištu Vidra.

Takvim završetkom, a i samom izvedbom Diarija, glazbeno-scenskog prikaza iz Mehanovih Memoara, bez imalo grižnje savjesti moglo bi se reći da su Murterini oduševili zagrebačku publiku. Predstavom u Vidri Narodna se knjižnica i čitaonica Murter pridružila tradicionalnim organizatorima nastupa Murterina na Adventu u Zagrebu Turističkoj zajednici i Općini Murter-Kornati, a da je inicijativa bila opravdana, dokazao je dugotrajan aplauz i oduševljenje gledatelja. – Vi biste s ovom predstavom mogli i na kraj svijeta.

Ovo je fascinantno – povjerila nam je svoje dojmove poznata pijanistica, Murterka po tati, Ljerka Pleslić Bjelinski, a njezino oduševljenje viđenim dijelio je i ostatak publike. Treba reći da je Vidra bila gotovo popunjena, a da je marketinški pristup bio ozbiljniji, uvjereni smo da bi se tražila i karta više.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.