Ususret Murter Trailu - 2. kolo Zimske otočne lige 2017.

Sij 27 2017

Iz centra Murtera u subotu 28. siječnja s početkom u 10.30 sati starta ti će Murter Trail, utrka drugog kola Zimske otočne lige.

Ova utrka se održava na otocima Šibensko-Kninske županije, a prva utrka je održana na otoku Prviću. Ove godine na Murteru će se održati druga utrka (kolo). Želja organizatora i Općine Murter-Kornati je da se finalna utrka održi na otoku Kornatu. Drugo kolo se sastoji od tri utrke, prva i najdulja iznosi 22 kilometra, druga 11 kilometara te je organizirana dječja utrka u dužini od tri kilometra. Za sve trkače su osigurani hrana i piće, okrepa na polovici puta koji se nalazi na Kosirini te ručak. Naravno, i i bogati nagradni fond. Svi zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti  prijaviti putem web stranice Stotinka.hr.

Startnina iznosi 80 kuna, a za djecu do 15 godina starosti je besplatna. Organizatori utrke su Atletski klub Okit Vodice, općina Murter-Kornati i Turistička zajednica Općine Murter-Kornati.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.