Predstavljamo projekt "Športsko-rekreacijski centar Murterski škoji"

Pro 21 2018

Predstavljamo projekt "Športsko-rekreacijski centar Murterski škoji" ukupne procijenjene vrijednosti 750.000,00 kuna kojeg planiramo urediti pokraj osnovne škole do kraja 2019. godine.

Radi se o rekonstrukciji športskih terena i staza uz osnovnu školu Murterski škoji u Murteru. Postojeća situacija današnjih vanjskih športskih sadržaja prilično je zapuštena te ne odgovara minimalnim funkcionalnim i sigurnosnim standardima za športska igrališta. Postojeće površine (atletska staza cca 75 x 5 m, zaletište za skok u dalj, veće igralište veličine cca 43 x 23 m, manje igralište veličine cca 30 x 17 m betonske završne podloge) potrebno je obnoviti i urediti sa dopunskim sadržajima - dodatne tribine za cca 150 gledatelja.

Predložena rekonstrukcija u okviru postojećih dimenzija igrališta i zadane parcele pretpostavlja uređenje - rekonstrukciju postojeće podne obloge na atletskoj stazi, malonogometnom igralištu i malom igralištu za košarku, odbojku i ''mali'' rukomet. Od dodatnih sadržaja predviđena je izvedba male dvoredne tribine između malonogometnog igrališta i atletske staze (cca 150 + 66 mjesta).

Ravna površina u zoni tribine može se iskoristiti za postavu ''skate'' elemenata - staze, koja na jednom kraju završava sa zidom za penjanje, a na drugom je predviđena postava male fontane - pitke vode. 
Za završnu podlogu na atletskoj stazi i zaletištu za skok u dalj predlaže se izvedba sintetičke gumene podloge na asfalnoj bazi (kao Eltan S/E) koja zadovoljava sve tehničke i sigurnosne karakteristike za takvu vrstu aktivnosti Završna obloga za malonogometni teren predviđena je od najnovije generacije umjetne trave (višeslojna multipolimerna vlakna) koja također u potpunosti zadovoljava tražene kriterije za sportske aktivnosti vezane uz nogomet.

Manje igralište je prvenstveno namijenjeno za košarku i odbojku te sve ostale aktivnosti vezane uz igre loptom, vježbanje na otovrenom, trening rukometa (''mali'' rukomet) i sl. Za takve aktivnosti predlaže se polipropilenska modularna multifunkcionalna (UV stabilna) završna podloga.
 
Površina nove tribine, ''skate'' staze i zida-stijene za penjanje projektirane su u završnoj izvedbi kao plohe od gotovih prefabriciranih betonskih pločastih elemenata (glatki ''sicht'' beton).  
 
Idejno rješenje je izradio arhitekt  Boris Koružnjak iz Zagreba. Procijenjena vrijednost projekta jest 750.000,00 kuna. Projekt će u iznosu od 100.000,00 kuna financirati Hrvatski olimpijski savez, dok će se ostatak financirati iz općinskog proračuna. Plan realizacije jest do kraja 2019. godine.
 
Javna rasprava traje do 04. siječnja 2019. Do tada mještani mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge bilo osobno u prostorima općine bilo na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.." style="color: #1155cc;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Čitavo idejno rješenje možete vidjeti/preuzeti na slijedećem linku: IDEJNO RJEŠENJE.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.