Započeli radovi na novom vrtiću - PRIJENOS UŽIVO

Stu 19 2019

Na svečanoj sjednici općine Murter-Kornati, krajem rujna, načelnik Toni Turčinov, s direktorom poduzeća Eurokamen d.o.o. Zvonimirom Novakom, potpisao je Ugovor o izgradnji dječjeg vrtića i jaslica vrijedan 14.614.349,53 kuna, a radovi su započeli početkom studenog 2019. 

Prema Ugovoru, radovi bi trebali biti gotovi do kraja 2020. godine. U svojim moderno opremljenim standardiziranim prostorima objekt vrtića zaprimit će oko stotinjak mališana, podijeljenih u tri vrtićke i dvije jasličke grupe. Zgrada će se sastojati od podruma u kojem je smještan gospodarski prostor koji je u funkciji doprema hrane/roba, maloteretnog dizala i kuhinje. Prizemlje je osmišljeno kao ulazni prostor s polivalentnom dvoranom te prostorom za boravak djece u odgojno-obrazovnim skupinama, dok će na katu objekta biti smještene odgojno- obrazovne, zdravstvene i jedinice za djelatnike. Kvalitetan boravak na svježem zraku, osiguravaju natkrivene terase koje su poput niša uvučene u volumen zgrade, te kao takve omogućavaju ugodan boravak djece na otvorenom prostoru te na dječjim igralištima.

Prema državnom pedagoškom standardu predškolskog odgoja i u odgojno- obrazovnu skupinu djece, uključene su i skupine za djecu s poteškoćama u razvoju u sklopu odgojno-obrazovnih skupina posebnog programa u dječjim vrtićima i posebnim ustanovama utvrđuje se ovisno o dobi djeteta i vrsti poteškoće.”

Radove na gradilištu novog vrtića možete pratiti uživo putem web kamere na slijedećem linku: LIVECAMCROATIA.COM/MURTER-GRADILIŠTE VRTIĆA

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.