Dovršena sanacija pristaništa na Školjiću

Ožu 26 2021

Dovršena je sanacija pristaništa za brodice u uvali Podvrške kroz projekt ‘Sanacija oštećenja obale nastale uslijed vremenskih nepogoda’.

 

Pristanište je namijenjeno za dva ribarska i tri turistička broda, a u unutrašnjem dijelu ima mjesta za 20-ak brodica za lokalno stanovništvo. Prilikom sanacije vodilo se računa o kupačima, s obzirom da je pristanište na Školjiću već dugi niz godina kupalište za lokalno stanovništvo, ali i turista jer se nalazi u blizini popularne, a mnogim gostima i mještanima omiljene, plaže Podvrške – kazali su iz Općine.

Inače, radovi su većim dijelom financirani sredstvima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Temeljem Odluke o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih za sufinanciranje sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi u 2020. godini. Započeli su u jesen prošle godine, a trajali su oko četiri mjeseca.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.