Općina Murter – Kornati
Početna  /  Dokumenti  /  Natječaji i javni pozivi  /  Javni uvid u prijedlog granice pomorskog dobra

Javni uvid u prijedlog granice pomorskog dobra

  15.12.2023   •   Aktivno

Sukladno članku 23. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (,,Narodne novine” broj: 83/23 dalje: Zakon) Županijsko povjerenstvo za granice pomorskog dobra objavljuje prijedlog granice pomorskog dobra i lučkog područja luke posebne namjene na javni uvid na oglasnu ploču i mrežne stranice jedinice područne (regionalne) samouprave i jedinice lokalne samouprave za čije područje se predlaže granica pomorskog dobra i lučkog područja luke posebne namjene.

Javni uvid traje 30 dana i svi sudionici za vrijeme trajanja javnog uvida mogu dati pisane prijedloge i primjedbe Upravnom odjelu za pomorstvo, promet i otočni razvoj Šibensko-kninske županije, Trg Pavla Šubića I. br. 2, 22 000 Šibenik. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani neće se uzeti u obzir kod izrade izvješća o javnoj raspravi.

Prijedlozi i primjedbe koji se u pisanom obliku zaprime za vrijeme trajanja javnog uvida dostavljaju se Županijskom povjerenstvu za granice pomorskog dobra u Šibensko- kninskoj županije koji će zaprimljene prijedloge i primjedbe uvrstiti u izvješće o javnoj raspravi.

Izvješće o javnoj raspravi objavljuje se na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama jedinice područne (regionalne) samouprave i jedinice lokalne samouprave za čije područje se predlaže granica pomorskog dobra i lučkog područja luke posebne namjene.

Povjerenstvo za granice pomorskog dobra u Šibensko-kninskoj županiji izradilo je prijedlog granice luke posebne namjene- privezišta u uvali Golubovac, na otoku Žutu, k.o. Kornati na području Općine Murter-Kornati.

Copyright © 2024   •   Općina Murter – Kornati   •   Sva Prava Pridržana