Općina Murter – Kornati





Početna  /  Aktualnosti  /  POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA RAZVOJ NOVE LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE U RIBARSTVU FLAG – A GALEB

POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA RAZVOJ NOVE LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE U RIBARSTVU FLAG – A GALEB

  14.06.2023

POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA RAZVOJ NOVE LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE U RIBARSTVU FLAG – A GALEB

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Galeb“ kreće s pripremnim radnjama izrade nove Lokalne razvojne strategije u ribarstvu koja će odrediti smjer razvoja ribarstvenog područja za razdoblje do 2027. godine.

U okviru ove, prve faze, intencija je prikupiti projektne ideje koje bi zainteresirani dionici željeli prijaviti za dodjelu bespovratnih sredstava na buduće natječaje FLAG-a.

Prikupljene projektne ideje poslužit će kao temelj za izradu buduće Lokalne razvojne strategije u ribarstvu Flag-a Galeb i samih natječaja.

Dionici se mogu uključiti slanjem projektnih prijedloga ispunjavanjem Obrasca koji se nalazi na sljedećem LINKU na email pojekti@lagur-galeb.hr.

Za podnošenje projektne ideje nije nužno popunjavanje svih polja obrasca. Također napominjemo da  dostavljene projektne ideje podliježu pravnoj zaštiti intelektualnog vlasništva.

Napominjemo kako svi projekti koji se planiraju prijaviti na buduće natječaje FLAG-a moraju biti povezani s morem i/ili sektorom ribarstva i akvakulture, moraju se provoditi na području FLAG-a odnosno rezultati projekta se moraju ostvariti na području djelovanja FLAG-a.

Područje FLAG-a čini šest jedinica lokalne samouprave: gradovi Skradin i Vodice, te općine Tribunj, Tisno, Murter-Kornati i Pirovac.

Sljedeća faza obuhvatit će radionice i sastanke tijekom narednih mjeseci na kojima ćemo detaljnije razgovarati o predloženim projektima kako bi na vrijeme uvidjeli moguće probleme i izazove, ali i mogućnosti međusobne suradnje i poboljšanja budućih investicija na području djelovanja FLAG-a.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti putem maila projekti@lagur-galeb.hr te putem telefona na kontakte: 091/604-5977, 099/213-5282 i 091/623-1814.

Copyright © 2024   •   Općina Murter – Kornati   •   Sva Prava Pridržana