Općina Murter – Kornati

Početna  /  Aktualnosti  /  Dodjela nagrada najuspješnijim sportašima

Dodjela nagrada najuspješnijim sportašima

  04.07.2023

Dodjela nagrada najuspješnijim sportašima

Tijekom prethodne školske godine murterski sportaši i njihovi treneri nizali su sportske uspjehe kroz razna županijska, državna i međunarodna natjecanja, a najuspješnije od njih je Općina Murter-Kornati nagradila na prijemu u Društvenom centru Jedro.

Članici Karate kluba Murter Nii Mudronji, predstavnici Boksačkog kluba Ares Felini Zasanski i nogometašima MNK-a Murter generacije 2011 i mlađima načelnik Toni Turčinov podijelio je darovne kartice od 50 eura za pojedninačne uspjehe te darovne kartice za uspjeh sportaša u grupi u vrijednosti od 30 eura.

Nia Mudronja, članica Karate kluba Murterim impresivnim je nastupom na Balkanskom prvenstvu osvojila 5. mjesto u izazovnoj konkurenciji 27 natjecateljica iz njene kategorije.

Felina Zasanski je na nedavnom završenom Boksačkom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i žene održanom u Čakovcu kao predstavnica Boksačkog kluba Ares osvojila srebrnu medalju te postala viceprvakinja Hrvatske u boksu.

Nakon mnogo mjeseci loptanja i puno zanimljivih utakmica u nogometaši MNK-a Murter ukategoriji 2011. i mlađi odnijeli su pobjedu u dvije kategorije u ligaškom i u kup natjecanju Top tim futsal sezone. Lovre Markov, David Jukić, Pave Šikić, Neo Jadrešić, Matej Kavedžić, Ivan Turčinov, Roko Ježina, Petar Vodopija, Andrej Morić, Jakov Rameša, Nikola Turčinov, Petar Božikov, Ante Mudronja, Pave Markov, Noa Ježina i Duje Kero ostvarili su 17 pobjeda, jedan remi, a niti jednu utakmicu nisu izgubili, postigli su 93 gola, a primili samo 14 golova u 18 utakmica. Među pojedincima istakli su se Pave Šikić kao najbolji strijelac i igrač, te Lovre Markov kao najbolji golman.

Također, proteklog je vikenda održano Državno veslačko prvenstvo i naša Marieta Rameša je osvojila zlato, a noj će nagrada biti dodijeljena naknadno.

– Drago mi je da vas vidim u ovako velikom broju, vi svima možete biti nadahnuće kako se uz trud i odricanje mogu postići veliki uspjesi. Trenerima i roditeljima treba posebno zahvaliti na podršci i potpori koja vas je i dovela do ovdje. Čestitam vam još jednom uz vjeru da ćete i dalje nastaviti nizati uspjehe – rekao je ovom prilikom načelnik Toni Turčinov.

 

Copyright © 2024   •   Općina Murter – Kornati   •   Sva Prava Pridržana